Warning: Use of undefined constant ‘WP_MEMORY_LIMIT’ - assumed '‘WP_MEMORY_LIMIT’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/75/118975/bejbi.se/public_html/wordpress/wp-config.php on line 4 Warning: Use of undefined constant ‘128M’ - assumed '‘128M’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/75/118975/bejbi.se/public_html/wordpress/wp-config.php on line 4 Warning: Use of undefined constant putILikeThis - assumed 'putILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/75/118975/bejbi.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 288 Warning: Use of undefined constant enqueueScripts - assumed 'enqueueScripts' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/75/118975/bejbi.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 305 Warning: Use of undefined constant addHeaderLinks - assumed 'addHeaderLinks' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/75/118975/bejbi.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 306 LuciaCruise contest – The Winner! : www.bejbi.se – A webzine about electronic music
admin On december - 9 - 2009
Categories: 2009, Patric

Info in Swedish!

Vi i juryn tackar alla som skickat in bilder till oss, vi har fÄtt oss ett par goda skratt!

Men, tyvÀrr kan inte alla vinna, sÄ vi enades om en bild som fick vinna allt, inskickad av Antti:

Stort grattis frÄn oss!

Du har vunnit tvÄ stycken Kodak EasyFlash som du kommer fÄ tilldelade till dig i terminalen.

Vinnaren kommer efter avslutad kryssning fÄ bilderna framkallade och uppladdade pÄ bejbi.se, samt hemskickade som ett minne.

Leave a Reply