Warning: Use of undefined constant ‘WP_MEMORY_LIMIT’ - assumed '‘WP_MEMORY_LIMIT’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/75/118975/bejbi.se/public_html/wordpress/wp-config.php on line 4 Warning: Use of undefined constant ‘128M’ - assumed '‘128M’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/75/118975/bejbi.se/public_html/wordpress/wp-config.php on line 4 Warning: Use of undefined constant putILikeThis - assumed 'putILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/75/118975/bejbi.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 288 Warning: Use of undefined constant enqueueScripts - assumed 'enqueueScripts' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/75/118975/bejbi.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 305 Warning: Use of undefined constant addHeaderLinks - assumed 'addHeaderLinks' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/75/118975/bejbi.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 306 LuciaCruise Contest! : www.bejbi.se – A webzine about electronic music
admin On november - 23 - 2009
Categories: 2009, Patric

Untitled-4

Hey!
ItÂŽs time for the Cruise Contest again!
This time the contest is open for our swedish readers so IÂŽll take the rest of the info in swedish.

Ja, samma regler som förra gÄngen, det vill sÀga att Ni skickar in en bild pÄ ett tema till info(a)bejbi.se som sedan bedöms enligt ett par parametrar utav en jury.
Vinnaren av tÀvlingen kommer fÄ en engÄngskamera, men inte nog med kameran, den som vinner kommer Àven att fÄ bilderna framkallade och publicerade hÀr pÄ bejbi.se!
SjÀlvklart kommer vi att skicka originalen till den som vinner ocksÄ.

Sista tÀvlingsdag Àr torsdagen 8/12 kl 22:04

TÀvlingsregler och utförandeinstruktioner:
1. Den som tÀvlar skickar, senast tisdag 8/12 kl 22:04, in en helt galet sjuk bild till info(a)bejbi.se, tillsammans med dess namn och telefonnummer (vi förbehÄller oss rÀtten att publicera den vinnande bilden, censurerad om sÄ önskas!)
2. Bilden bedöms av juryn och galnast vinner
3. Vinnaren kontaktas dagen innan kryssen
4. Vinnaren kommer bli tilldelad en Kodak Fun Flash engÄngskamera med 27 bilder i, som han/hon fÄr roa sig med pÄ bÄten, vid behov kommer det finnas ytterligare en kamera att anvÀnda.
5. Vinnaren lÀmnar tillbaka kameran (kamerorna) vid avstigning eller dÄ bilderna Àr slut i den till Patric (som Àven Àr den som tilldelade kameran).
6. Bilderna framkallas och lÀggs upp pÄ bejbi.se, samt skickas med post till vinnaren.

FrÄgor?
Maila eller skriv i kommentarerna!

** This contest is only for our swedish readers! **

Leave a Reply