Warning: Use of undefined constant ‘WP_MEMORY_LIMIT’ - assumed '‘WP_MEMORY_LIMIT’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/75/118975/bejbi.se/public_html/wordpress/wp-config.php on line 4 Warning: Use of undefined constant ‘128M’ - assumed '‘128M’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/75/118975/bejbi.se/public_html/wordpress/wp-config.php on line 4 Warning: Use of undefined constant putILikeThis - assumed 'putILikeThis' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/75/118975/bejbi.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 288 Warning: Use of undefined constant enqueueScripts - assumed 'enqueueScripts' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/75/118975/bejbi.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 305 Warning: Use of undefined constant addHeaderLinks - assumed 'addHeaderLinks' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/75/118975/bejbi.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/i-like-this/i-like-this.php on line 306 TĂ€vling inför MondayBar SummerCruise! : www.bejbi.se – A webzine about electronic music
admin On augusti - 26 - 2009
Categories: 2009, Patric

TĂ€vlingsbild

Hej alla svenska lÀsare, det Àr dags för en liten tÀvling hÀr pÄ bejbi.se.

Vi kommer dela ut en engÄngskamera Ät den som skickar in den galnaste partybilden till oss hÀr pÄ bejbi.
Inte nog med kameran, den som vinner kommer Àven att fÄ bilderna framkallade och publicerade hÀr pÄ bejbi.se!
SjÀlvklart kommer vi att skicka originalen till den som vinner ocksÄ.

Domaren Àr jag, Patric, och jag Àr mutbar!

Sista tÀvlingsdag Àr torsdagen 27/8 kl 23.04

TÀvlingsregler och utförandeinstruktioner:
1. Den som tÀvlar skickar, senast torsdag 27/8 kl 23:04, in en helt galet sjuk bild till info(a)bejbi.se (vi förbehÄller oss rÀtten att publicera den vinnande bilden, censurerad om sÄ önskas!)
2. Bilden bedöms av juryn och galnast vinner
3. Vinnaren kommer bli tilldelad en Kodak Fun Flash engÄngskamera med 27 bilder i, som han/hon fÄr roa sig med pÄ bÄten.
4. Vinnaren lÀmnar tillbaka kameran vid avstigning eller dÄ bilderna Àr slut i den till Patric (som Àven Àr den som tilldelade kameran).
5. Bilderna framkallas och lÀggs upp pÄ bejbi.se

FrÄgor?
Maila eller skriv i kommentarerna!

** This contest is only for our swedish readers! **

Leave a Reply